Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Alleen nog leverbaar voor zakelijke relaties.

Wij gebruiken voor onze kunststof kozijnen het profielsysteem van Kömmerling. U heeft daarbij de keuze uit de verschillende profielen uit de K-vision series, waarbij ook de rechte verbindingen mogelijk zijn, deze verbindingen geven uw kunststof kozijnen nog meer een houtlook. Het toepassingsgebied voor kunststof kozijnen is de afgelopen jaren sterk uitgebreid, mede dankzij de nieuwe ontwikkelingen bij Kömmerling en haar toeleveranciers. Door kleuren en profielen te combineren creëert u een moderne en/of karakteristieke uitstraling. Kunststof heeft de laatste jaren een enorme inhaalslag gemaakt. Het isoleert perfect en is inbraakwerend. ALBO gebruikt voor haar kunststof kozijnen uitsluitend het beste hang-en sluitwerk, zodat de kunststof kozijnen voldoen aan de strengste eisen, zoals politie keurmerk veilig wonen of weerstandklasse twee.

De mogelijkheden met houten kozijnen zijn tegenwoordig indrukwekkend te noemen, waardoor kunststof kozijnen tegenwoordig voor veel renovatieprojecten een uitstekend alternatief voor houten kozijnen zijn. Hierbij speelt het onderhoudsaspect natuurlijk een grote rol, ook de gunstige prijsstelling speelt hierbij vaak nadrukkelijk mee.

De k-vision kunststof kozijnen zijn in vijf profielseries te verdelen: De eerste serie is de Trend, de dieptewerking van dit profiel zorgt voor dezelfde warmte en uitstraling als houten kozijnen. Serie nummer twee is de Cube, door zijn hoekige vorm en rechte dagkant heeft de Cube een robuuste uitstraling. U heeft de keuze uit een rechte of schuine onderdorpel. De derde serie is de Classic, deze serie is in Nederland al meer dan veertig jaar een grote hit, door zijn vlakke uiterlijk wordt de Classic vaak gekozen voor moderne bouwwerken. De volgende serie is de Step, dankzij het “sprongetje” in het buitenkader van de Step ziet dit profiel er slank uit in de gevel. De vijfde en laatste van de serie K-vision profielen is de City. Dit profiel heeft het historische voorkomen van een oud type schuifraam, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem.

Het assortiment Kömmerling kunststof kozijnen biedt dus vele mogelijke toepassingen, hierover informeren wij u graag verder door middel van een persoonlijk gesprek.

2021-11-20T11:15:23+01:00