Onderhoud aan zonwering

Onderhoud aan zonwering

Zonnescherm kapot? Bel Albo!

Wij hebben vijf dagen per week service monteurs op de weg en zijn zeer flexibel door onze grote voorraden onderdelen. Voor spoedstoringen zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

Als u storingen aan uw scherm juist wilt voorkomen is preventief onderhoud de beste op lossing. Albo is de juiste partij voor het preventief onderhoud aan uw zonwering, of het nu gaat over één scherm aan een woning of over honderden schermen bij bijvoorbeeld een groot bedrijf of een ziekenhuis. Wij zorgen er voor dat de zonwering jaren langer meegaat en de kans op storingen in de zomer tot een minimum wordt beperkt. Het onderhoud aan zonwering wordt ingepland in de maanden dat u de zonwering het minst gebruikt (winter). Onze monteurs controleren en herstellen tijdens de onderhoudsbeurt de afstellingen van de schermen, verwijderen hinderlijk vuil en inspecteren het scherm grondig. Hele kleine gebreken worden gelijk verholpen, voor grotere gebreken wordt een rapport opgesteld. Naar aanleiding van dit rapport ontvangt u een offerte voor herstel, pas na uw goedkeuring worden de gebreken verholpen. Wij gebruiken bij onderhoud aan zonwering uitsluitend minimaal gelijkwaardige onderdelen.

Voor particulieren hebben wij een standaard onderhoudscontract hierop staan de jaarlijkse kosten en wat u daarbij van ons kunt verwachten, zo garanderen wij voor particulieren met een onderhoudscontract een reactietijd van maximaal twee werkdagen. Als u interesse heeft kunt u het onderhoudscontract aanvragen door middel van het sturen van een mail.

Voor projecten maken wij altijd een offerte op maat, wij nemen graag op locatie uw wensen met u door. Onze offerte voor onderhoud aan zonwering zal altijd voordeliger zijn dan u van andere bedrijven bent gewend. Per project is altijd één monteur en één contactpersoon verantwoordelijk voor alle werkzaamheden.

2018-03-01T10:08:04+01:00