Door zijn isolerende eigenschappen bespaart een garagerolluik u stookkosten en verminder het geluidsoverlast. Daarnaast helpt het u ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

Albo rolluik ST

Dit type rolluik/roldeur is een compleet uitgeruste roldeur die volgens strenge kwaliteitseisen wordt geproduceerd, dus uiterst geschikt voor een garage of een loods. Door het oprollen van de lamellen blijft het plafond binnen vrij voor andere doeleinden. Op deze wijze bespaart u veel meer ruimte in uw garage of loods dan bij andere deursystemen, zoals kanteldeuren en sectionaaldeuren.

Technische gegevens:
kap 25 of 30 cm / lamel 5,4 x 1,4 cm / geleider 8,5 x 2,8 cm.

Albo rolluik TOP

Dit type rolluik/roldeur heeft een zeer hoge stabiliteit en isolatiewaarde. De lamellen hebben een stevige wanddikte en worden dubbel gemoffeld waardoor ze duurzaam en stabiel zijn. Door deze hoge stabiliteit kan het een grote oppervlakte bedekken in een garage of loods. Tevens kunnen er doorkijkvensters en beluchtingsprofielen toegepast worden.

Technische gegevens:
kap 30 of 36,5 cm / lamel 7,5 x 2 cm / geleider 11 x 3,7 cm.

 

Besturingsmogelijkheden

Natuurlijk kunnen al onze garagerolluiken worden voorzien van alle mogelijke soorten besturing, wij werken hierbij standaard met de producten van Somfy. U heeft de keuze uit vele besturingen, denk hierbij aan groepsbesturingen afstandbedieningen, tijdbesturingen en sleutelschakelaars en cijfercodesloten. Of wilt u uw Garagerolluik bedienen met uw smartphone? Uw leef – en wooncomfort wordt met de meest geschikte besturing aanzienlijk verhoogt, het bespaart u tijd en energie. Een veilige en probleemloze werking wordt vele jaren gegarandeerd.

Uiteraard stellen wij ook onze garage rolluiken zelf samen in onze fabriek in Milsbeek.