Het bedrijf

50 jaar ervaring

Albo is een familiebedrijf met een ruime ervaring in het monteren en fabriceren van vele soorten zonwering, rolluiken en kozijnen. Dankzij onze ervaring, knowhow en creativiteit vinden wij altijd de juiste oplossing voor uw wensen. Het feit dat de meeste klanten door mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen is het beste bewijs dat klanten onze aanpak waarderen.

Korte levertijd

Wij kunnen u een korte levertijd aanbieden omdat:

  • wij 95% van onze producten zelf produceren, zo vervaardigen wij de doeken in ons atelier en maken we metaalconstructies in onze werkplaats
  • wij een grote voorraad hebben voor eventuele spoedgevallen
  • wij onze producten door goed opgeleide medewerkers laten monteren (VCA gecertificeerd)
  • wij zeer goede contacten en afspraken hebben met onze leveranciers.

Hoge en betrouwbare kwaliteitsproducten

Ons bedrijf staat garant voor producten van een hoog en constant niveau, zo werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers. Doordat bijna alle producten in onze fabriek worden geproduceerd door bekwame medewerkers kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan, met de juiste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Helder en eerlijk

Onze adviseurs hebben allemaal jarenlange ervaring in deze branche, wij denken dan ook graag met u mee en nemen u werk uit handen. De vertegenwoordigers zijn dagelijks onderweg in de regio Venlo, regio Nijmegen en in de regio Arnhem. Tevens kunnen wij u de producten in onze showroom te Milsbeek (gelegen tussen Nijmegen en Venlo) tonen en u voorzien van de benodigde documentatie. Wij geven u dan ook graag een advies waarin alle facetten samenvloeien tot het perfecte eindresultaat.

24-uur service bij noodgevallen

Wij staan dag en nacht voor u klaar op de momenten dat u ons het hardst nodig heeft.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van ALBO en zijn producten?

Meld u dan aan voor onze AlBO INFO nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.