Lichtstraat

Lichtstraat

Serre

Veranda

Voordelen aluminium

Home

ISOLATIE. De aluminium ramen, deuren en serres van Reynaers hebben een hoge isolatiewaarde, de zogenaamde U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe hoger de isolatiewaarde. Hiervoor worden diverse isolatietechnieken ingezet: thermische onderbreking tussen binnen- en buitenzijde van het profiel en unieke middendichting met extra isolerende kamers.U bespaart op stookkosten, houdt geluid buiten en bent beschermd tegen vocht en wind door deze perfecte isolatie.

VEILIGHEID. De ramen, deuren, serres en tuinkamers van Reynaers zijn uiterst veilig. Het stevige basismateriaal aluminium levert hieraan een belangrijke bijdrage. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed spectrum aan speciaal ontworpen veiligheidsbeslag en sloten met een driepunts- of vijfpuntssluiting. Voor nog meer veiligheid zijn de ramen en deuren aan te passen met inbraakwerend veiligheidsbeslag. De Reynaers systemen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn getest en gekeurd volgens de prestatie-eisen van het bouwbesluit. De systemen voldoen aan WKII (weerstandsklasse 2), mede door toepassing van speciale sloten, scharnieren en profielen.

DUURZAAMHEID. Aluminium is een metaal dat niet krimpt, niet vervormt, niet scheurt, niet rot en niet roest. Onbehandeld aluminium vormt bij blootstelling aan de buitenlucht een natuurlijke beschermende laag. Toch krijgen de Reynaers profielen een extra behandeling in de vorm van een laklaag of anodisatie. Zo zorgt de kleur van uw kozijnen niet alleen voor uw persoonlijke uitstraling, de kleur beschermt uw kozijnen.

ONDERHOUDSARM. Aluminium ramen, deuren, serres en tuinkamers zijn onderhoudsarm. Af en toe schoonmaken met water is voldoende. Dat is een belangrijk verschil met bijvoorbeeld houten kozijnen die u om de paar jaar moet schilderen. Zo bespaart u fors op de onderhoudskosten van uw woning.

VEELZIJDIG. Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwdeuren, serres en tuinkamers zijn leverbaar in uiteenlopende stijlen, vormen en kleuren, strak, modern of juist met een klassieke uitstraling. Vierkant of rond. Zo is er altijd een aluminium systeem dat bij u past.

KLEURRIJK. Kies uit meer dan 450 kleuren de tint die bij u past. De kleuren worden aangebracht door middel van lakken, ook wel moffelen genoemd, of door anodiseren. Er is geen kwaliteitsverschil tussen lakken en anodiseren. Het subtiele verschil zit ‘m in de esthetiek. Bij lakken wordt het oppervlak bedekt met een toplaag. Bij anodisatie blijft de oorspronkelijke structuur van het aluminium bewaard. Een combinatie van lakken en anodiseren biedt extra bescherming in zogenaamde agressieve gebieden zoals dichtbij de kust. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur aan de buitenkant van uw kozijnen te laten passen bij de gevel en de binnenkant in een kleur die past bij uw interieur.