Buiten leven is met zekerheid de trent van de laatste jaren, helaas laat het weer in ons mooie land dat niet altijd toe. Een veranda van Albo helpt u om wel het gehele jaar genieten van uw terras. Met een aluminium overkapping is alles mogelijk, van een eenvoudige tot een complexe constructie. Er is een veranda voor ieders smaak, zo is er keuze uit verschillen soorten profiel (modern of victoriaans), beglazing (glas of lexan thermoclear). De profielen kunnen worden geanodiseerd of gepoedercoat in vele kleuren.

De veranda kunt u uitbreiden met verwarming en verlichting, of afschermen door middel van screens waarbij u de doorkijk van het doek kunt uitkiezen. Ook zijn onze overkappingen later altijd om te bouwen tot een serre.

Voor meer informatie of een offerte kunt u zes dagen per week terecht in onze showroom, onze adviseurs helpen u graag. Als u de mogelijkheden liever aan huis met een van onze adviseurs bespreekt is dat uiteraard ook mogelijk.

Hieronder een overzicht van onze meest gebruikte profielen:

CS68 vlak profiel,  is een robuust drie kamer raam- en deursysteem van Reynaers, speciaal ontwikkeld voor de steeds strengere eisen die gesteld worden aan stabiliteit, thermische isolatie en veiligheid.