Plisses zijn voorzien van frisse en geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijk en rijk geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar. Ze zijn veelzijdig, zeer decoratief en perfect voor ramen in elke vorm en grootte (ook geschikt voor schuine ramen).

Duette® gordijnen hebben een unieke honingraatstructuur waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen u de warmte in de zomer buiten, en in de winter binnen te houden. Ze zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.

Voor meer informatie over plisses en duette® gordijnen kunt u zes dagen per week terecht in onze showroom in Milsbeek. Onze adviseurs helpen u graag.