Knikarmscherm

Knikarmscherm

Het ideale scherm voor het terras, een vrije doorgang gecombineerd met veel schaduw. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen tot wel 15 meter breed. Het voor u juiste model in combinatie met een van de doeken uit het ruime assortiment maakt het scherm tot een aanwinst voor uw huis. Ook  zijn er nog verschillende opties mogelijk zoals: een volant (schulprand), afstandsbediening, windbeveiliging, zon- en windbeveiliging, regensensor, verwarmingselement en lichtbalk. Uiteraard helpen wij u graag om het juiste knikarmscherm voor u te bepalen. Onze levertijden zijn zeer kort, omdat wij de knikarmschermen zelf produceren met een eigen confectie afdeling.

Albo Solide

Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Albo Solide (half-cassette) een knikarmscherm van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit. De oerdegelijke knikarmen, garanderen een vrije doorloop onder uw scherm. Maximale afmeting breed 550 x uitval 300 cm.

Technische gegevens:
garnituur hoog 21,5 (steun 24) x diep 16 cm.

Albo Deluxe

De Albo Deluxe is een volledig gesloten zonnescherm uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen houdt en het scherm perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar het doek is daardoor ook beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Maximale afmeting breed 600 x uitval 300 cm.

Technische gegevens:
garnituur hoog 22,5 x diep 18 cm.

Albo Design

De Albo Design is door zijn compacte vormgeving en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen. Uiterst geschikt voor onder een balkon of bij situaties met kleine montageruimtes. Maximale afmeting breed 500 x uitval 300 cm.

Technische gegevens:
garnituur hoog 12 (steun 15,5) x diep 24 cm.

Albo Grande

Buitengewoon robuust, compact en uiterst fraai van vormgeving. Dat is de Albo Grande, een terasscherm van absolute topkwaliteit. Wanneer het scherm gesloten is zijn alle beweegbare delen, inclusief het doek keurig opgeborgen in de cassette. Maximale afmeting breed 1500 x uitval 350 cm.

Technische gegevens:
garnituur hoog 18 x diep 22 cm.

Ook kunnen wij alle knikarmschermen leveren van het merk Brustor, informatie hierover vindt u op deze site onder het kopje Brustor zonwering.

2023-07-08T12:55:32+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant