Screens

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering, daardoor is de invloed van screens op de buitengevel minimaal, terwijl de functionaliteit uitzonderlijk goed is. Screens combineren een groot aantal voordelen. Zo blijft alleen het zicht van binnen naar buiten behouden en is daarom dus doeltreffend bij laaghangende zon. Albo biedt u een groot assortiment aan kleuren en type doeken (kan ook bedrukt worden).

AlboScreen verzwaard

Deze vlakhangende zonwering is zowel geschikt voor woonhuizen als bij grote gebouwen en past bij iedere vorm van architectuur. Door zijn jarenlange ervaring heeft Albo deze screen geperfectioneerd, zo is de screen standaard verzwaard, dat wil zeggen dat er in de onderlat een stalen verzwaring is aangebracht en dat de bovenbuis daarop is aangepast. Door de verzwaring heeft de wind minder invloed en zal de screen een langere levensduur hebben. De bediening kan op meerde manieren handbediend worden uitgevoerd, maar natuurlijk ook elektrische bediening is mogelijk, eventueel in combinatie met vele mogelijke besturingen.

Technische gegevens:
kap 75, 85 of 95mm / geleider 30 x 28 mm.

Ritsscreen

Bij dit type screen loopt het doek via een ritssysteem in de zijgeleider. Dit brengt interessante voordelen met zich mee. De ritsscreen is bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten stand zelfs insectenwerend. Door de speciale ritsgeleiding kan de screen ook dienen als windscherm. De bediening kan handbediend met een slingerstang worden uitgevoerd, maar wordt meestal voorzien van een elektrische bediening. Indien gewenst met een van de vele mogelijke besturingen.

Technische gegevens:
kap 85, 95, 105, of 125 mm / geleider 45 x 35 mm.

Windvaste screen

Een windvaste screen is niet alleen geschikt voor montage op een verticaal raam maar kan ook gemonteerd worden op een kozijn met een hellend oppervlak, zoals bijvoorbeeld op een lichtstraat of op een dakraam. Dit is mogelijk door een koordsysteem in de zijgeleiding, deze houdt de screen constant op spanning. Een windvaste screen maken wij alleen in een elektrische uitvoering met de besturing die u wenst

Technische gegevens:
kap 95 mm / geleider 51 x 34 m.

2018-03-01T09:14:58+01:00