Heeft u handbediende zonwering of rolluiken, maar wilt u deze liever elektrisch bedienbaar hebben? Dan hoeft u geen nieuw product te kopen als het verder nog goed functioneert. Wij kunnen het zonnescherm of het rolluik elektrisch maken voor u! U heeft dan de keuze tussen bediening door middel van een draaischakelaar of door middel van een afstandbediening. U bespaart dan behoorlijk op de kosten en heeft u toch het gemak van de bediening die u wenst.

U kunt u zonwering of rolluik ook nog voorzien van extra opties zoals een zon- en windbeveiliging, windbeveiliging, noodaccu, tijdklok, codeslot, sleutelschakelaar, verwarmingselement en lichtbalk.

Wanneer we een zonnescherm elektrisch maken kan de bestaande bovenbuis bijna altijd gehandhaafd blijven.Wanneer we een screen of rolluik elektrisch maken moet vaak ook de bovenrol en de lagers vervangen worden.

Uw rolluik of zonnescherm elektrisch maken kan een doe-het-zelver natuurlijk ook zelf, u kunt dan de benodigde onderdelen bij ons bestellen en afhalen. Belangrijk is wel van te voren goed te onderzoeken welke onderdelen u nodig heeft, vooral de afmeting en de vorm van de bovenbuis worden vastgesteld. Ook is het natuurlijk van groot belang de afmetingen van het product goed te weten om een motor met de juiste sterkte uit te zoeken. Wij hebben de meeste motoren op voorraad, waardoor u de juiste onderdelen gelijk mee kunt nemen.