De eerste indruk van een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. Daarom heeft Albo een ruim assortiment aan prachtige aluminium deuren die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw woning of bedrijfspand. De basisvorm is sober en ongecompliceerd maar er zijn ontelbaar veel variaties mogelijk. Decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere stijl. Tevens biedt Albo u een ruime keuze aan voordeurpanelen, beglazingen en ontwerpen. Als u meer informatie wilt over de aluminium deuren is een bezoekje aan onze showroom de moeite waard, onze aluminium deur staat zes dagen per week voor u open!!

De aluminium deuren van Albo worden standaard voorzien van een driepunt-sluiting en kunnen worden uitgevoerd met weerstandklasse twee hang-en sluitwerk. Ook kunnen aluminium deuren voldoen aan diverse brandwerendheidseisen, ze zijn hierbij een gunstig alternatief voor stalen deuren.

Hieronder een overzicht van onze meest gebruikte profielen:

CS68 vlak profiel,  is een robuust drie kamer raam- en deursysteem van Reynaers, speciaal ontwikkeld voor de steeds strengere eisen die gesteld worden aan stabiliteit, thermische isolatie en veiligheid.

CS68 blok profiel, speciale blokprofielen waarbij het glas verdiept in het kozijn ligt, net als bij houten kozijnen.

 

Brandwerendheid test aluminium deuren