Aluminium schuifdeuren van Albo bieden een maximale lichtinval en geven u een extra gevoel van ruimte. De aluminium profielen zijn van hoge kwaliteit en in verschillende types te verkrijgen, met uitstekende prestaties op het gebied van onder andere inbraakwerendheid (weerstandklasse 2). Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Albo maakt ook de Hi-Finity schuifdeuren van Reynaers, deze schuifdeuren zijn de slankste aluminium schuifdeuren die in Nederland verkrijgbaar zijn. Met de Hi-Finity schuifdeuren kunt u genieten van een onbeperkt zicht, het buitenkader kan volledig worden weggewerkt. Deze Hi-Finity schuifdeuren worden altijd voorzien van een elektrisch slot en indien gewenst van een elektrische aandrijving.

Hieronder een overzicht van onze meest gebruikte profielen:

CP130 duorail
Geschikt voor 2-delige en 4-delige schuifdeuren. Voordeel van een duorail is dat het aanzicht van het vaste en het schuivende gedeelte hetzelfde is.

 

CP130 monorail
Geschikt voor 2-delige en 4-delige schuifpuien. Voordeel van dit profiel is dat het prijstechnisch gunstiger is, en dat er minder profiel zichtbaar is dan bij de duorail.

 

 

 

CP130 drierail
Geschikt voor een 3-delige schuifpui, waarbij standaard een vast deel en twee schuivende delen (indien gewenst zijn drie schuivende delen mogelijk).