Albo heeft een jarenlange ervaring in het vervaardigen van aluminium ramen en maakt deze in alle soorten en maten, vervaardigd van geïsoleerde aluminium profielen uit de zeer uitgebreide Reynaers serie, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw woning of bedrijfspand. Doordat alle aluminium ramen in onze fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van u als klant altijd centraal staan.

Aluminium is een sterk metaal dat niet vervormt, door deze eigenschap kan een aluminium profiel altijd lichter en slanker worden uitgevoerd dan een zelfde kozijn van kunststof. Daarom zijn aluminium ramen bij de meeste architecten eerste keuze. Aluminium raamprofielen doorstaan moeiteloos de invloeden van zonlicht, vocht en wisselende weersomstandigheden, met het grote voordeel dat u geen onderhoud en schilderwerk meer hoeft uit te voeren.

Hieronder een overzicht van onze meest gebruikte profielen:

ES50 vlak profiel, strak uiterlijk gecombineerd met een zeer hoge isolatiewaarde en een hoog kwaliteitsniveau. Dit systeem kan toegepast worden in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

ES50 blok profiel, speciale blokprofielen waarbij de beglazing net als bij houten kozijnen verdiept in het kozijn ligt.

CS38 SL, is een uiterst slank en esthetisch profiel dat zeer goed toepasbaar is in zowel nieuwbouw als in renovatieprojecten. Door een smalle aanzichtbreedte is dit profiel ook geschikt voor de vervanging van stalen ramen.

Renoveren met staalrenovatie kozijnen