Roldeur kapot? Albo bellen!

Wij hebben vijf dagen van de week service monteurs op de weg en we zijn dankzij de grote voorraad onderdelen in ons magazijn erg flexibel. Wij hebben onderdelen voor aluminium en stalen industriele roldeuren op voorraad, zowel in geïsoleerde als ongeisoleerde uitvoering. Voor spoedstoringen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor de meeste grote roldeuren geldt een wettelijke verplichting om deze jaarlijk te laten keuren. Albo voert deze keuring graag, gecombineerd met een preventieve onderhoudsbeurt, voor u uit. Tijdens dit preventieve onderhoud aan roldeuren controleren en herstellen wij de afstellingen van de roldeuren, verwijderen wij hinderlijk vuil en indien noodzakelijk smeren wij de zijgeleiders. Na een grondige controle van de roldeur en de werking ervan, maken wij een rapport op. Op basis van dit rapport ontvangt u van ons een offerte voor het herstel van eventuele gebreken, wij herstellen de gebreken na ontvangst van uw goedkeuring. Wanneer de deur wordt goedgekeurd voorzien wij deze deur duidelijk zichtbaar met een keuringssticker, u kunt er dan zeker van zijn dat u de roldeur weer veilig kunt gebruiken.

Natuurlijk is deze keuring en het preventieve onderhoud aan roldeuren niet alleen goed voor de veiligheid. Ook verlengt u hiermee de levensduur van de roldeur en verkleint u de kans op grote en dure storingen.