Rolluik kapot? Bel Albo!

Wij hebben vijf dagen per week servicemonteurs op de weg en zijn zeer flexibel door onze grote voorraden onderdelen. Voor spoedstoringen zijn we 24 uur per dag te bereiken.

Wanneer u storingen aan uw rolluiken juist wilt voorkomen is preventief onderhoud de juiste oplossing. Albo is de juiste partij voor het preventieve onderhoud aan uw rolluiken, of het gaat over één rolluik of over honderden rolluiken aan bijvoorbeeld een groot bedrijf of ziekenhuis. Preventief onderhoud aan rolluiken zorgt ervoor dat de levensduur van uw rolluik met jaren wordt verlengt en dat u de kans op storingen tut een minimum beperkt. Tijdens het preventieve onderhoud aan rolluiken controleren en herstellen onze monteurs de afstellingen, verwijderen ze hinderlijk vuil en verhelpen ze de hele kleine gebreken. Verder inspecteren ze het rolluik en maken ze een rapport op met eventuele groter gebreken, op basis van dit rapport wordt een offerte gemaakt voor herstel. Dit herstel wordt pas uitgevoerd na uw goedkeuring. Wij gebruiken bij storingen en onderhoud altijd minimaal gelijkwaardige onderdelen.

Voor particulieren hebben wij een standaard onderhoudscontract, hierop staat de kosten en wat u hiervoor van ons kunt verwachten. Wij garanderen,voor particuliere rolluik bezitters met een onderhoudscontract, een reactietijd van maximaal twee werkdagen. Als u interesse heeft kunt u dit onderhoudscontract hier bekijken en ingevuld aan ons toesturen. Voor vragen staan onze adviseurs ook graag telefonisch ter beschikking.

Voor projecten maken wij altijd een offerte op maat. Hiervoor bekijken wij eerst op locatie de situatie en nemen wij uw wensen met u door. Onze offerte voor onderhoud aan rolluiken zal altijd gunstiger zijn dan wat u van andere bedrijven bent gewend. Wij zorgen er altijd voor dat u bij Albo één aanspreekpartner heeft en is er één vaste monteur aanwezig bij de werkzaamheden.