Een terrasscherm is ideaal voor een groot terras en/of voor een terras waar bevestigingsmuren ontbreken (Terrasschermen kunnen vrijstaand geplaatst worden). U kunt bij ons in de showroom onder werktijden terecht bij onze adviseurs, of wij nemen graag bij u thuis de mogelijkheden met u door.

Albo Terrasscherm

Een vrijstaande zonwering met twee of meer staanders, ideaal voor een groot terras en voor een terras waar bevestigingsmuren ontbreken (doekoppervlak tot 90 m²). Het duurzame scherm is bijzonder functioneel bij felle zon. Het geeft niet alleen schaduw, maar beschermd ook tegen schadelijke UV-straling.

Albo Lounge

Is uniek door de combinatie van design en functionaliteit. Naast dat hij net als de traditionele zonwering onder een hoek afgesteld kan staan is deze terraszonwering ook te gebruiken als “vlakke en strakke” zonwering. Het speciaal ontwikkelende en gepatenteerde systeem maakt een variabele hoekverstelling mogelijk en zorgt bij een lichte regenbui voor afvoer van het regenwater.

Albo Pergolino

Dit type scherm is aan iedere gevel te bevestigen. Door de ondersteunende staanders is deze terraszonwering ook zeer geschikt voor zwakke gevels. De Albo Pergolino is dankzij zijn degelijke spansysteem en sterke staanders ook bestand tegen een regenbui.

Brustor

Albo levert ook het complete outdoor programma van het merk Brustor.