Een uitvalscherm van Albo geeft een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Door de hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid (windvast) worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen. Er zijn verschillende types te verkrijgen en uiteraard is er keuze uit een groot assortiment aan kleuren van lak en doek. Tevens kunt deze zonneschermen voorzien van volant (schulprand) afstandsbediening, windbeveiliging, regensensor en zon- en windbeveiliging.

Ook levert Albo alle soorten uitvalschermen van het merk Brustor.

Albo Carré 130

Dit robuuste zonnescherm sluit het doek bij het sluiten van de bak zodanig op, dat het doek optimaal beschermt blijft tegen weersinvloeden. Hierdoor verlengt de levensduur en geniet u langer van de combinatie een heerlijk koel huis en een ongehinderd uitzicht. Uitvalschermen zijn relatief simpele, maar zeer effectieve zonneschermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren en zeer geschikt wanneer er geen bewegingsvrijheid onder het scherm nodig is. Uitvalschermen zijn met windvaste armen uitgerust en zullen ook aan de kust of op grote hoogten een uitstekende bescherming bieden tegen de zon.

Albo Valramscherm

Bij dit type zonnescherm zakt het doek eerst recht naar beneden, waarna het onderste deel van de zonwering een uitvalscherm wordt. Dit systeem biedt voor hoge ramen niet alleen een fraaie, maar ook doeltreffende bescherming tegen de zon. Een Albo valarmscherm kan worden uitgerust met een traditioneel zonweringsdoek, maar ook met een lichtdoorlatend screendoek. Uiteraard in een kleur naar uw wens.