Een zonnescherm geeft een gebouw net dat beetje extra wanneer het is voorzien van een mooi zonweringdoek. Er zijn verschillende soorten doek verkrijgbaar, alle zonweringdoeken met hun eigen specifieke eigenschappen.

Acryl doeken Wij leveren acryl doeken van de beste merken, namelijk Sattler en Dickson. Deze acryl doekenzijn kleurecht, ademend, bestand tegen UV-straling, vuil en waterafstotend: geschikt voor knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en terrasschermen.

Polyester Wij leveren polyester doeken van het merk Swela in twee soorten, namelijk Swela Sunsilk en Swela Sunvas. Het doek wordt niet genaaid maar gelijmde is iets dunner dan Acryl doeken. Geschikt voor knikarmschermen, uitvalschermen en terrasschermen

Soltis doeken Deze doeken zijn alleen van het merk Soltis verkrijgbaar in verschillende soorten, wij gebruiken de Soltis86 en de Soltis92. Beide soorten zijn verschrikkelijk sterk, de soltis86 heeft een iets meer open structuur waardoor het meer licht, warmte en zicht doorlaat. geschikt voor screens en serreschermen.

Serge doeken De meest verkochte doeken van Nederland, verkrijgbaar in vele kleuren. Deze doeken zorgen ervoor dat de warmte buiten blijft, u kunt redelijk goed door deze doeken heen kijken, altijd naar het licht toe. Zeer geschikt voor screens

De juiste keuze in materiaal, motief en kleur zorgt ervoor dat u vele jaren plezier heeft van uw zonwering. Mocht uw doek na vele jaren toch versleten raken, of wilt u eens iets anders, dan is het goed om te weten dat bij alle schermen de mogelijkheid bestaat het doek te vervangen.