Brustor, geniet van het buitenleven.

Wij zijn er trots op dat wij naast ons ruime assortiment door ons zelf geproduceerde knikarmschermen u ook zonwering van het merk Brustor kunnen aanbieden. Hierdoor heeft u nog meer keuze- en optiemogelijkheden. Elk scherm heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, zodat er altijd een knikarmscherm is dat aan uw wensen voldoet.

Hieronder vindt u de omschrijving van de verschillende knikarmschermen van het merk Brustor

B-25 PRESTIGE

De B-25 Prestige, is de topversie van de collectie B-25 zonneluifels. Het weerstaat een windkracht tot 6 Beaufort. Net zoals de andere Prestige zonweringen is ook deze luifel uitgerust met knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Somfy motor met bijhorende draadloze zender zorgt voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening. Bij koelere avonden vormen de in de ellebogen ingebouwde LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming een interessante optie.
Het knikarmscherm B-25 Prestige is standaard leverbaar tot een breedte van 14 m en met een uitval van 3 m, 3,5 m of 3,75m. Alle RAL kleuren zijn standaard en zijn combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken. De B-27 Prestige zonneluifel is een variant met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

B-25 ELITE

De B-25 Elite, de meest populaire van de collectie B-25 zonneluifels, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Deze zonwering is uitgerust met knikarmen van 71 cm hoog met 4 kabels, waardoor een nog betere doekspanning ontstaat en een uitval tot 3,75 m mogelijk is. De aluminium zijplaten en volledig sluitende cassette zorgen niet alleen voor een elegante afwerking maar garanderen ook een betere bescherming bij ongunstige atmosferische omstandigheden. De B-25 Elite zonneluifel is leverbaar tot een breedte van 14 m in gekoppelde versie en 7 m voor een ongekoppelde luifel.
In optie kan op de elleboog van de knikarmen een LED verlichting aangebracht worden met afstandsbediening. Ook hier bestaat de keuze tussen 6 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Knikarmscherm B-27 Elite is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

B-25 STANDAARD

Zonneluifel B-25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. De B-25 heeft een maximale uitval van 3 m en breedte van 14 m (ongekoppeld 7 m).
Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Zoals alle Brustor zonneluifels is ook de B-25 standaard uitgerust met een Somfy motor met muurschakelaar en behoort een motor met afstandsbediening tot de opties. De B-27 zonneluifel is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

B-27 PRESTIGE

Zonneluifel B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 modellen in Prestige, Elite en standaard versie. Standaard wordt deze zonneluifel geleverd in Brustor wit. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

B-27 ELITE

Knikarmschermen B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vorm geving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 modellen in Prestige, Elite en standaard versie. Standaard wordt deze zonneluifel geleverd in Brustor wit. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

B-27 STANDAARD

Knikarmschermen B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vorm geving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 modellen in Prestige, Elite en standaard versie. Standaard wordt deze zonneluifel geleverd in Brustor wit. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

B-35 PRESTIGE TOT 6 BEAUFORT

De B-35 Prestige zonneluifel is ontworpen als driebuissysteemmet een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Deze knikarmschermen weerstaan dan ook aan een windkracht tot 6 Beaufort (windklasse 3) met een uitval tot 4 m, zelfs bij een doek van 15 m uit één deel.

Optioneel is deze zonneluifel uitgerust met een volledig geslote cassette, ingebouwde LED verlichting en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 6 standaard kleuren zijn in optie 200 andere RAL variaties mogelijk, combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken.

B-35 WINDKLASSE 2

De B-35 zonneluifel is een variante met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). De motorbediening met afstandsbediening is hier een optie, evenals de aan de ellebogen opbouwbare LED verlichting.

B-38 PRESTIGE TOT 6 BEAUFORT

De B-38 Prestige zonneluifel is een exclusief windklasse 3knikarmscherm met een oprolbare volant die volledig in de voorluifel kan verdwijnen. Deze variabele volant met uitval tot 1,30 m biedt een perfecte bescherming tegen de laagstaande zon en zorgt voor extra privacy.

De Somfy motoren met bijhorende draadloze zender bedienen zowel de luifel als de volant en optioneel zelfs de ingebouwde LED verlichting en elektrische verwarming. Knikarmscherm B-38 Prestige is leverbaar met een breedte tot 6 m en met een uitval van 3 m of 3,5 m.

B-38 MET VOLANT

De B-38 zonneluifel is een variante van de B-38 Prestige luifel met een uitval van 1,50 tot 3,50 m en met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). De afstandsbediening van de motor is hier een optie, evenals de aan de ellebogen opbouwbare LED verlichting.

B-50 COMPACT EN ESTHETISCH

De Brustor B-50 zonneluifel is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt. De B-50 luifel is tot 5,50 m breed leverbaar. De maximale uitval bedraagt 3 m.

De montage gebeurt eenvoudig door het scherm in de muur- of plafondbeugel te haken. Door middel van een regelmoer kan men gemakkelijk de helling van de zonneluifel wijzigen van 0° tot 45°. De Brustor B-50 is standaard voorzien van een Somfy buismotor of kan optioneel met windwerk met zwengel uitgerust worden.