Brustor terrasschermen

Brustor terrasschermen

B-127 PERGOLA

Zonwering B-127 Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, 2 palen en een muurbevestiging. Voor een betere geleiding van het regenwater kan deze pergola in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun waardoor deze bijzonder geschikt is voor handelszaken of Horeca.

Zonwering B-127 Pergola is standaard uitgerust met motor met afstandsbediening en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6 m, uitval tot 5 m en doekoppervlak tot 22 m².

B-500 VOUWDAK

AANBOUW PERGOLA

De B-500 Outdoor Living is een aanbouw pergola met een hellend PVC dak. Het dak in waterdicht en zonwerend PVC kan volledig geopend worden om optimaal van een mindere lichtinval te genieten in de aangrenzende woonkamer of integendeel voldoende schaduw te geven wanneer uitgeschoven. Afwatering gebeurt via een goot vooraan. De B-500 terrasoverkapping kan volledig met screens afgesloten worden. Optionele ledverlichting kan ingebouwd worden in de dakprofielen.

Net zoals bij de B-300 gaat het dichtgevouwen PVC dak schuil onder een afdekplaat. Het extra sterke witte lichtdichte PVC doek van 850 g bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant van het doek bestaat uit een lichte design structuur. Het dak kan een windsnelheid weerstaan tot 100 km/u. De minimale dakhelling van de B-500 aanbouw pergola is 9° (15 cm/m).

2018-03-01T09:30:49+00:00