B-127 PERGOLA

Zonwering B-127 Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, 2 palen en een muurbevestiging. Voor een betere geleiding van het regenwater kan deze pergola in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun waardoor deze bijzonder geschikt is voor handelszaken of Horeca.

Zonwering B-127 Pergola is standaard uitgerust met motor met afstandsbediening en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6 m, uitval tot 5 m en doekoppervlak tot 22 m².

B-128 PERGOLA

Zonwering B-128 Pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en regenwerend dak dat werkt op basis van de ZIP-screentechnologie. Door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders behoudt het doek een strak oppervlak en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het scherm is voorzien van een onzichtbaar geïntrigeerde regengoot in het voorprofiel.

De B-128 Pergola kan worden voorzien van ledverlichting in staanders, liggers en ondersteuningsbalk en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6 m, uitval tot 5 m.

B-300 VOUWDAK

De B-300 is een strakke, aluminium buitenleefruimte met een waterdicht vouwdak dat bestaat uit pvc doek. Met het dak volledig dicht geniet u van een  optimale schaduw of bescherming tegen de regen, in dichtgevouwen toestand gaat PVC dak schuil onder een afdekplaat. De ingenieuze dakconstructie met 4 ingebouwde regengoten voert het water zijdelings af.

De B-300 kan optioneel worden voorzien van ingebouwde screens  en ledverlichting en heeft een maximale afmeting van 7 m x 7 m.