B-1085 ZIP

WINDVASTE ZONWERING

De collectie B-1085 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 1,8 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

U heeft de keuze tussen een ronde (B-1085 SR ZIP) ofvierkante (B-1085 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. De ZIP screen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar. Het maximale doekoppervlak van de ZIP screen bedraagt 6,5 m2 (of tot 13 m2 gekoppeld).

B-1100 ZIP

WINDVASTE ZONWERING

De collectie B-1100 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1100 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

U heeft de keuze tussen een ronde (B-1100 SR ZIP) ofvierkante (B-1100 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. Het maximale doekoppervlak van de ZIP screen kan tot maar liefst 14 m2 oplopen en gekoppeld tot 25.5 m2.

 

B-1350 ZIP

HOOGTE TOT 6 M

De B-1350 ZIP screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

De grotere kast van 13,5 cm op 13,5 cm kan een oppervlak tot 18 m² aan doek bevatten.

B-1085 STD

VERTICALE RAAMZONWERING

De collectie B-1085 STD zonwering screens, met halfronde (B-1085 SR STD) of rechte kast (B-1085 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen deze Brustor screens perfect bij elke gevel. De zonwering screens zijn beschikbaar is vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

B-1100 STD

VERTICALE RAAMZONWERING

De collectie B-1100 STD zonwering screens, met halfronde (B-1100 SR STD) of rechte kast (B-1100 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De voorlat met het screendoek beweegt op en neer in de zijprofielen. De zonwering screens zijn beschikbaar in vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

KABELSCREEN

STIJLVOL EN FUNCTIONEEL

Bij deze budgetvriendelijke versie van de standaard zonwering screens zijn de zijdelingse geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels. Vanwege hun esthetisch aspect worden Cable screens zowel binnen als buiten gebruikt alsfunctionele en decoratieve zonwering.

INDOOR SCREEN

DE DISCRETE ZONWERING

Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een binnenzonwering het enig mogelijke alternatief. Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor. In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar.