B-2100 UITVALSCHERM

Het B-2100 Brustor zonnescherm is een stormvast uitvalscherm met vaste armen. Een sluitende aluminium cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weeromstandigheden. Dankzij een ingebouwd veersysteem blijft het doek steeds onder spanning. Dit Brustor uitvalscherm is beschikbaar met een helling tot 90° of 135° en breedte tot 5oo cm en in een gekoppelde uitvoering zelfs tot 600 cm. Standaard wordt dit Brustor zonnescherm uitgevoerd met een elektrische motor, maar het kan natuurlijk ook met afstandbediening of handmatig met een slingerstang. Alle door ons gebruikte elektrische motoren en besturingen zijn van het hoogwaardige merk somfy, u heeft daarbij de keuze uit vele soorten besturingen, zowel voor een scherm als voor groepen uitvalschermen.

U heeft bij de aanschaf van dit Brustor zonnescherm de keuze uit alle mogelijke Ral kleuren voor de aluminium profielen en onderdelen. Dit uitvalscherm kan worden voorzien van de doeken van alle grote merken, zoals Sattler, Swela sunsilk, Swela sunvas en Dickson. Dit betekent dat er voor iedereen en elke situatie een geschikte combinatie van kleuren te vinden is, natuurlijk helpen wij u graag deze te vinden.

Voor meer informatie of een offerte staan onze adviseurs voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom, maar een bezoek bij u thuis behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.