B-150 TERRASOVERKAPPING

DE PERFECTE INSTAPPER

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de budgetvriendelijke B-150 terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras. De lamellen van dit lamellendak draaien tot 150° om hun as. Met gesloten lamellen (16 cm) vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien direct in de zijpalen. Dankzij het optioneel verwarmingselement en de opbouwscreens van deze pergola, houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven!

De B-150 terrasoverkappingen kunnen als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en zijn beschikbaar in het Brustor wit structuur of antracietgrijs structuur.

 

B-150 XL TERRASOVERKAPPING

DE PERFECTE XL INSTAPPER

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de B-150 XL terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. De extra brede lamellen (21 cm) laten een bredere uitval toe en zorgen voor een optisch rustiger plafond. Sluit u de lamellen, dan vangt een discrete goot het regenwater op waardoor dit ongemerkt rechtstreeks afvloeit in de zijpalen. Dankzij het optioneel verwarmingselement en de opbouwscreens van dit lamellendak, houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven.

Deze terrasoverkappingen kunnen als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en zijn beschikbaar in wit structuur of antracietgrijs structuur.

 

B-200 TERRASOVERKAPPING

LUXUEUS GENIETEN

De B-200 terrasoverkapping is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living familie. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen (16 cm) doseert u naadloos de zoninval. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt.

Optionele ledverlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. Deze pergola of terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, antracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent!

 

B-200 XL TERRASOVERKAPPING

LUXUEUS GENIETEN XL

De B-200 XL terrasoverkapping is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living familie. De brede lamellen (21 cm) van dit lamellendak zorgen voor een grotere uitval, meer lichtinval en een optisch rustiger platform. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. De vier gekoppelde goten van deze pergola voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. Ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele ledverlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol.

De B-200 XL aluminium terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, antracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren.